+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

HP MX12 mobiili kassaratkaisu

 

Vastaa myyntivirtojen liikkeisiin ja kohtaa asiakas missä ja milloin vain. HP MX12 -kassaratkaisulla se on helppoa: siirryt kädenkäänteessä kiinteästä kassajärjestelmästä mobiiliksi ja takaisin. Tee vaikutus asiakkaaseen ja tarkista missä päin myymälää tahansa mobiilina hinnat, tuotetiedot ja varastosaldot – pääset hyödyntämään jokaisen myyntimahdollisuuden. Tarkista mobiilina
varastosaldot ja tee ostotilaus – säästät aikaa, askelia ja rahaa, koska tarvitsemasi tiedot ovat käytännössä käsissäsi. Telakoi tabletti kädenkäänteessä ja käytä kassajärjestelmän oheislaitteita.

 

Tee aktiivisesti kauppaa siellä missä asiakkaasi ovat

Palvele asiakkaitasi missä vain tai käy käsiksi päivittäisiin tehtäviisi – kaikki hoituu HP Pro x2 612 kassaratkaisulla Intelin tehokkaan suorittimen ja suuren 12 tuuman näytön avulla. HP MX12 mukautuu sujuvasti osaksi olemassa olevaa infrastruktuuria, voit liittää oheislaitteet sarja-, USB- ja RJ-45-porttien kautta. HP MX12 on täysiverinen kassaratkaisu myös ergonomialtaan. Telakan kahden nivelen ansiosta näytön kulman ja korkeuden saa helposti säädettyä sopivaksi.

 

Myy siellä missä asiakas liikkuu

Reagoimalla nopeasti lisäät myyntimahdollisuuksia ja vastaat asiakkaiden tarpeisiin ruuhka-aikoina. Hiljaisempana hetkenä et ole sidottu myyntipisteeseen, voit palvella asiakkaita tai suorittaa muita tehtäviä liikkeessä, mobiilisti aikaa ja askelia säästäen.

 

Turvaa sovelluksillesi ja kriittiselle tiedolle

HP Pro x2 612 Retailin sisäänrakennettuihin turvaominaisuuksiin kuuluu sormenjälki- ja älykortinlukijat. Lisäksi HP Sure Startin Dynamic Protection toiminto auttaa tablettia suojautumaan, havaitsemaan ja palautumaan haitallisilta BIOS-hyökkäyksiltä. HP Pro x2 612 Retail on tehty kestämään työntouhussa sattuvat kolhut, laitteessa on tukeva runko, näyttö on iskunkestävää Corning Gorilla -lasia ja sitä on tukemassa lujarakenteinen kehys.

 

Tee tilaa lisämyynnille

Maksimoi kassapisteen myyntimahdollisuudet vapauttamalla pöytätilaa kompaktilla HP MX12 kassaratkaisulla.

Voit tilata joko HP MX12 mobiilin kassaratkaisun tai pelkän HP Pro x2 612 -tabletin Retail-kuorilla.

Katso tuotetiedot