+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

HP Pro x2 612 G2 + Retail-kotelo

 

Paranna asiakaskokemusta ja lisää toimintatehokkuutta HP MX12 -jälleenmyyntiratkaisulla, joka sisältää yritysluokan Windows-tabletin, jälleenmyyntikotelon ja telakointiaseman

 

 

Yrityksesi tarpeisiin sopeutuvaa monipuolisuutta

Käytä sulavalinjaista, pienikokoista, kiinteää myyntipisteratkaisua ja kiinnitä oheislaitteita HP Retail -laajennustelakkaan tai poista telakointi ja siirry tarvittaessa kannettavaan ratkaisuun.

 

Pidä yrityksesi ja asiakkaasi liikkeessä

Hoida yrityksesi kaikki päivittäiset tehtävät inventoinnista kauppojen solmimiseen HP Pro x2 612:n tehokkaan Intel®-prosessorin avulla. Suuri 30,48 cm:n (12″) näyttö edistää tuottavuutta näyttämällä kaikki tarvittavat tiedot samanaikaisesti.

 

Tee tilaa tuotoille

Hyödynnä kaikki käytettävissä oleva pöytätila pienikokoisella ratkaisulla, joka vie erittäin vähän tilaa ja jonka korkeutta ja kallistusta voi kuitenkin säätää kaksisaranaisen varren avulla miellyttävän työskentelyn takaamiseksi. Sisäinen virtalähde auttaa pitämään työtilan siistinä.

 

Turvallinen ratkaisu kriittisille tiedoille

HP Pro x2 612 Retailin suojausominaisuuksiin kuuluvat sormenjälki- ja älykortinlukijat sekä HP Sure Start ja Dynamic Protection, joka suojaa tablettia BIOS-hyökkäyksiltä ja auttaa havaitsemaan niitä ja palautumaan niistä.

 

Mobilisoi liiketoimintasi

Kiinnitä muun valmistajan mobiilimaksulaite kotelon taakse, niin voit hyväksyä maksutapahtumia missä tahansa, ja lataa se tabletin USB-portista kestävän HP Retail Case 12 -kotelon kautta.

Tuotetiedot

 

Yhteydenottolomake

 

Varmistus