+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

HP RP9 G1 Retail System

 

Moderni ja monipuolinen HP RP9 Retail -jälleenmyyntiratkaisu ja All-in-One (AiO) -laite tarjoavat tehokasta suorituskyvyä ja luotettavaa suunnittelua.

 

Hurjaa vaikuttavuutta pienessä koossac04965471

Luo miellyttävä yhteyspiste asiakkaillesi modernin muotoilun avulla: reunasta reunaan ja halkaisijaltaan 39,62 cm:n (15,6 tuuman), teräväpiirtoinen, 10 pisteen monikosketusnäytön lasi. Lisäksi voit valista sisäisiä oheislaitteita.

 

Huipputehokas suorittaja

Saatavilla 6. sukupolven Intel-suorittimet, M.2-tallennustilaa, 6,35 cm:n (2,5 tuuman) SSD-asema- tai HDD-asemapaikka, tehokas DDR4-muisti sekä langallinen tai langaton verkkoyhteys. Missä tahansa tarvitsetkaan luotettavaa ja tehokasta All-in-One-laitetta.

 

Monipuolisuutta kaikkiin tarpeisiin

Mukauta jokainen järjestelmä käytettävyystarpeittesi mukaan – myyntikojussa, kassalla tai pylväällä – asennus-ja laitteistovaihtoehtojen avulla. Valitse suoritin, käyttöjärjestelmä, lisälaitteet ja muut tarvittavat vaihtoehdot.

 

Työteliääksi suunniteltu ja testattu tietokone

Tee varma IT-valinta ja valitse luotettavuustestattu järjestelmä, jossa on sisäänrakennetut suojaus- ja hallintatyökalut, vakaa viiden vuoden elinkaari ja porrastetut asennukset. Kolmen vuoden rajoitettu takuu ja valinnainen HP Care Pack.

 

Lisäominaisuudet

 

Näytä ja näy

  • Voit näyttää ja jakaa tietoja helposti kosketusnäytöllä, joka on tyylikäs, kestävä ja käytännöllinen. Lisäksi Pre-Boot Touch, jonka kautta BIOS-toimintoihin on helppo pääsy.

Valitse käyttöjärjestelmäsi

  • Valitse tuttu käyttöjärjestelmä, joka sopii parhaiten ympäristöösi.

Rakenna työtilasi

  • Täydennä All-in-One -ratkaisusi erilaisten laitteistovaihtoehtojen avulla: jalusta, näyttö, asiakasnäytöt sekä sisäiset HP-oheislaitteet, kuten viivakoodinlukija, magneettiraidanlukija, sormenjälkitunnistin ja paljon muuta.

Laajenna omaan tahtiisi

  • Voit lisätä laitteita ja näyttöjä useiden erilaisten yhteysmuotojen sekä langallisen tai langattoman verkkoyhteyden avulla.

Sisäinen suojaus

  • Suojaa järjestelmäsi HP SureStartin, TPM:n, Intel AMT:n ja valinnaisen asiakashallintaohjelmiston avulla. Lisäksi tärkeät integroidut HP RP9 -oheislaitteet ovat käytössä ja niissä on Intelin Data Protection -tekniikka transaktioille.

Ympäristöasiat mielessä

  • Vähennä virrankulutusta ja alenna kokonaiskuluja käyttämällä energiaa säästävää ratkaisua.