+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

HP RP9 G1 9015 ja 9018 -tuoteperhe

 

HP RP9 All-in-One kassalaitteessa yhdistyy erinomainen suorituskyky, pieni koko ja huolellisen suunnittelun ansiosta luotettavuus ja pitkäikäisyys. Lisäksi HP RP9 on tyylikästä designia ja tarjoaa asiakkaalle miellyttävän kohtaamiskokemuksen palvelupisteellä.

 

 

Näyttävä laite pieneen tilaan

HP RP9 tarjoaa erinomaista suorituskykyä kompaktissa koossa. Laite vie hyvin vähän pöytätilaa ja jättää näin enemmän tilaa kassalla kaupan oleville tuotteille. Tämän lisäksi HP RP9 on helposti säädettävissä ergonomisesti oikeaan asentoon. Compact-jalustassa on nivel sekä laitteelle että asiakasnäytölle. Ergonomic-jalustassa on laitteelle kaksi niveltä jolloin myös laitteen korkeutta voidaan säätää. Jalustaton optio mahdollistaa Vesakiinnityksen ansiosta asennuksen Vesa-standardin mukaisiin jalustoihin. Laitteeseen saa 15.6 tuuman (RP9 9015) tai 18.5 tuuman (RP9 9018) teräväpiirtoisen monikosketusnäytön, kuusi erilaista asiakasnäyttöä ja kattavan valikoiman kätevästi suoraan laitteeseen integroitavia oheislaitteita. HP RP9:llä luot helposti tehokkaan, ergonomisen ja näyttävän kassajärjestelmän – kassalle, myyntikojuun tai pylväälle.

 

Pitkäikäistä huipputehoa

Valitse laitteiston komponentit tarpeesi mukaan – saatavilla Intelin® 6. sukupolven huipputehokkaat suorittimet, M.2-muistipaikka nopealla väylällä markkinoiden nopeimmille SSD-levyille, 2.5 tuuman asennuspaikka SSD- tai kovalevylle, huipputehokasta DDR4-muistia jopa 32 Gt ja langaton tai langallinen verkkoyhteys.

Tee varma IT-valinta ja valitse luotettavuustestattu järjestelmä johon sisältyy 3 vuoden HP Care Pack.

 

Pitkäikäiseksi suunniteltu ja testattu tietokone

• Markkinoiden laajin asiakasnäyttövalikoima aina pienestä 2-rivisestä näytöstä 15” kosketusnäyttöön
• Valittavissa pienempi 15,5” (RP9 9015) tai suurempi 18,5” (RP9 9018) monikosketusnäyttö
• Todella hyvännäköinen, tyylikästä designia
• Ergonominen
• Erittäin kattavat liitännät ja monipuolisesti laajennettavissa
• Saatavana laaja valikoima suorittimia

 

Haluaisitko testata laitteita käytännössä?

Usein omat tarpeet ja käyttötilanteet aukeavat parhaiten testaamalla. Kokeile laitteisto itse democenterissä Espoossa.
Varaa esittely p. 020 779 8888,  info@procomponent.fi

Katso tuotetiedot