+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

HP Elite x3 Retail

HP Elite x3 -mobiilimyyntiratkaisu on Windows Mobile 10 -kämmentietokone ja viivakoodinlukija, joka muuttuu täydeksi PC-tietokoneeksi sekä tarjoaa optimoituja asiakaskokemuksia, tehostettua tuottavuutta ja joustavuutta johtotehtäviin. Kolmenlaisia viivakoodeja lukeva ratkaisu on suunniteltu virtaviivaistamaan työnkulkua ja pitämään asiakkaat tyytyväisinä.

Nopeaa ja kätevää skannausta kaikkialla

Auttaa henkilöstöä työskentelemään älykkäämmin helposti mukana kulkevan ja tarkan skannausratkaisun avulla. Lukee 1D-, 2D- ja vaikeasti luettavia viivakoodeja sekä OCR-fontteja, täysi tuki kerrossymboleille, vastaanotolle ja lipputarkastuksille.

Sopii kaikkiin tehtäviin

Paranna joustavuutta vaihtamalla helposti kämmentietokoneesta PC-tyyppiseen ratkaisuun mutkikkaampia johtotason tehtäviä varten, kun telakoit ja yhdistät suuren näytön, näppäimistön ja hiiren.

 

Tehokasta työskentelyä

Laatua asiakaspalveluun tuotetietojen ja hintojen reaaliaikaisella käsittelyllä sekä nopeilla ja tarkoilla skannauksilla sekä sisällä että ulkona. Sisäänrakennetun liikkeensietokyvyn avulla skannaus onnistuu myös tien päällä.

 

Suunniteltu kulkemaan mukana

Ota käyttöön ohut ja kevyt ratkaisu, jota myymäläpäälliköiden ja muun myyntihenkilöstön on helppo kantaa mukanaan ja panna vaikka taskuun. Mukana näppärä sivupainike yksikätiseen skannaukseen.

 

Tehokasta työskentelyä

  • Skannaa tarkasti jopa 60 kuvaa sekunnissa hämärässäkin valossa, tarjoa huipputason asiakaspalvelua ja paranna yrityksen tuottavuutta. Sisäänrakennettu liikkeensietojärjestelmä on hyödyllinen liikuttaessa nopeasti käytäviä pitkin.
  • Näppärä ja helppokäyttöinen
  • Miellyttävä, ohut ja kevyt kotelo ja skanneri on suunniteltu juuri HP Elite x3 -ratkaisua varten. Kokonaisratkaisu on vain 15 mm ohut, painaa alle 285 g ja siinä on kätevä sivupainike yhden käden pikaskannausta varten.

Kätevää asiakaspalvelua hyllyjen välissä

Tarkista hinnat ja aikataulut ja paikanna varastot suurelta, erittäin tarkalta lävistäjältään 15,3 cm:n (5,96 tuuman) Corning® Gorilla® Glass 4 -näytöltä, joka toimii myös käsineiden kanssa.

Keskeytyksettä läpi ruuhka-aikojen

Jopa 15 tunnin akkukesto, langaton ja kaksoistilalataus sekä luotettavat yhteydet paikallaan ja liikkeessä sisäänrakennettujen LTE5-, Wi-Fi- ja Bluetooth®-yhteyksien avulla takaavat pitkäkestoisen työskentelyn.

Kustannustehokasta virtualisointia

Laaja sovellustuki ilman lisäkustannuksia ­HP Workspace 10 virtualisoi 32- ja 64-bittiset työpöytäsovellukset käytettäväksi telakoidun HP Elite x3 -mobiilijälleenmyyntiratkaisun kanssa.

Valmis tosielämän haasteisiin

Luota laitteeseen, joka on käyttövalmis siisteihin myyntitiloihin, kosteisiin keittiöihin ja pölyisiin varastoihin. Pudotustestattu (4 ft8) ja pöly- ja IP67-luokitus 9 pölyn- ja vedenkestävyydessä.

Tuotetiedot

Yhteydenottolomake

 

Varmistus