+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

HP RP2  -vähittäismyyntijärjestelmä

 

HP RP2 -vähittäismyyntijärjestelmä tarjoaa luotettavaa ja vakaata suorituskykyä. Se on tyylikäs, kompakti ja helposti huollettava kosketusnäyttöinen monitoimilaite, jonka voit ottaa käyttöön yrityksessäsi joko asiakkaiden itsepalveluratkaisuna tai käyttäjäasemana.

Lataa esite RP2030 »

c04267927

Ohut, tyylikäs ja pieniin tiloihin sopiva

Kompakti monitoimilaite lisää liiketoimintasi monipuolisuutta. Joustavien kiinnitysvaihtoehtojen ansiosta voit sijoittaa sen kassalle, myyntikojuun tai kiinnittää sen seinään tai pylvääseen.

Mukauta mielesi mukaan

Räätälöi järjestelmä ympäristöösi sopivaksi valitsemallasi käyttöjärjestelmällä ja laajennetulla HP:n kassapäätejärjestelmän mukautettavien oheislaitteiden valikoimalla.

Tehokasta suorituskykyä myös vastaisuudessa

Saat tasaisen käytettävyyden vaativissakin ympäristöissä kestävien neljän ytimen Intel®-suorittimien, 4 Intel -näytönohjaimen, jopa 8 Gt:n RAM-muistin ja valitsemasi tallennustilan ansiosta.

Käyttövarmuutta ja luotettavuutta

Sopii ympäristöihin, joissa on roiskeita ja läikkyviä nesteitä – umpinainen, tuulettimeton IP54-qualified estää kosteuden pääsyn laitteen sisään. Laite on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Iskujen ja tärinän kestävyys on testattu.