+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

Toimiva jälleenmyyntialusta

 

c03533065

Nauti hallinnoinnin joustavuudesta ja laajennettavuudesta myyntitilasta toimistotiloihin HP RP5 5810 -vähittäismyyntijärjestelmällä. Se on suunniteltu vastaamaan vähittäismyyntiympäristön haasteisiin. Ja sinä voit keskittyä myyntityöhön.

 

Tehokkuutta ja suorituskykyä

● Toimi tehokkaasti vaativissakin ympäristöissä valitsemalla oikea käyttöjärjestelmä: neljännen sukupolven Intel® Core™ -suorittimet, sekä tallennusratkaisu, joka vastaa mihin tahansa vähittäiskaupan haasteeseen.
● Saat kaiken tarvitsemasi tallennustilan valitsemalla itsellesi sopivat kiintolevyasemat, joissa on jopa 2 Tt -tallennustilaa tai SSD-asemat (256 Gt), sekä kolme levypaikkaa, joiden avulla voit lisätä tallennustilaa yritystoimintasi kasvaessa.

 

Mukauta itsellesi sopivaksi

● Räätälöi järjestelmä vastaamaan erityistarpeitasi.
● Rakenna liiketoimintaasi parhaiten sopiva vähittäiskauppajärjestelmä, joka tukee laajaa oheislaitevalikoimaa kassakoneista ja viivankoodinlukijoista näyttöihin.
● Laaja valikoima sarja- ja rinnakkaisportteja ja jopa 14 USB-porttia varmistavat liiketoiminnan jatkumisen tulevaisuudessakin. VGA- ja DisplayPort -portit ja valinnainen toinen DisplayPort-kortti. Tuki enintään kolmelle itsenäiselle käyttäjälle tai asiakasnäytölle.

 

Helppoa hallintaa ja tietoturvaa

● Myyntipaikan ei tarvitse olla monimutkainen. Nauti yksinkertaisesta ja edullisesta hallintaratkaisusta sisäänrakennettujen toimintojen avulla; ne takaavat asiakastietojesi ja myyntipäätteidesi tietoturvan.
● Hallitse paremmin ja maksa vähemmän Intel® vPro-,  AMT4- ja HP- ja LanDesk-työasemahallintaohjelmistojen avulla.

 

Luota laitteistoosi

●  Vähittäismyyntiin suunniteltu kestävyys sekä ylikokoinen jäähdytysjärjestelmä
● Joustavaa käyttönottoa viiden vuoden elinkaaren ja palkitun HP-palvelun ja -tuen avulla. Kolmen vuoden rajoitettu takuu on vakio. Lisäturvan saat  jopa viideksi vuodeksi valinnaisesta HP Care Pack -palveluvalikoimasta.