+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

HP MP9 G2 -kassalaite

 

Hallitse yritystäsi myymälästä toimistoon, ja kaikkia pisteitä siltä väliltä, HP MP9 G2-kassalaitteella. HP MP9 on erittäin pienikokoinen ja joustava tehopakkaus, alusta, joka sopeutuu tarpeiden mukaan.

Suunniteltu vastaamaan kaikkia vaatimuksiasi.

Saat tarvitsemasi suorituskyvyn valitsemalla tutun käyttöjärjestelmän, sopivan 6. sukupolven Intel®-prosessorin, maksimissaan 32 Gt nopeaa DDR4 RAM-muistia, Intel HD 530-näytönohjaimen ja tarvitsemasi useista eri tallennusvaihtoehdoista.

 

Yksi kaikille, kaikkialla

Standardoi yrityksesi korkealuokkaisen alustan avulla, joka on pakattu HP:n pienimpään täysitehoiseen koteloon. Erittäin monipuoliset liittimet ja valinnaiset kiinnitysratkaisut mahdollistavat laitteen ja laajan lisävarustevalikoiman asentamisen lähes minne vain.

 

Maksimoi tuottavuutesi

Voit keskittyä liiketoimintaasi huollettavuutta yksinkertaistavien ohjelmisto- ja laitteisto-ominaisuuksien avulla. Lisää näyttö, kaksi tai kolme ja mikä tahansa oheislaite erittäin monipuolisten liitäntöjen ansiosta.

 

Käyttövalmis

Voit ottaa turvallisin mielin käyttöön ratkaisun, joka pysyy käytössä viileänä ainutlaatuisen lämpötilan hallintatekniikan ansiosta. Laite on suunniteltu läpäisemään HP:n Total Test Process -testit ja vaativan MIL-STD810G-standardin vaatimukset.

 

Haluaisitko testata laitteita käytännössä?

Usein omat tarpeet ja käyttötilanteet aukeavat parhaiten testaamalla. Kokeile laitteisto itse democenterissä Espoossa. Varaa esittely p. 020 779 8888, info@procomponent.fi

Katso tuotetiedot