+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

HP RP7 7800 -vähittäismyyntijärjestelmä

 

Valmistaudu HP:n seuraavan sukupolven all-in-one -jälleenmyyntiratkaisuun.
HP RP7 -vähittäismyyntijärjestelmä on virtaviivainen ja tyylikäs sekä helposti integroitavissa nykyiseen ympäristöön.

c03532445

Kaikin puolin vaikuttava

Paranna myymäläsi ulkoasua modernilla ja tilaa säästävällä HP RP7 -näytöllä, joka sisältää kaikki perinteisen jälleenmyyntiratkaisun toiminnot. Sen tyylikäs muotoilu sopii vaivattomasti jälleenmyynti- ja esittely-ympäristöihin. Voit käyttää sitä kassalla tai seinään kiinnitettynä (kiinnitysvarusteet myydään erikseen); kahden saranan pohjatuki tukee säädettävää kallistusta ja korkeutta mukavuuden maksimoimiseksi. Tyylikkäät viistoreunat tekevät näytöstä miellyttävän itsepalvelupisteen sekä asiakkaille että työntekijöille. Näytön jokaisella neljällä sivulla olevien liitäntäpisteiden avulla voit muokata täsmällisen yhdistelmän tyylikkäistä oheislaitteista (magneettijuovan lukija, sormenjälkilukija tai verkkokamera (myydään erikseen)).

Luotettavaa suorituskykyä

Neljän ytimen toisen sukupolven Intel® Core -suorittimet Intel® vPro -tekniikalla (tietyt kokoonpanot) tarjoavat laitteistopohjaiset etähallintatekniikat ja vakaan, suojatun sekä luotettavan IT-infrastruktuurin. Valitse lävistäjältään 38,1 cm:n (15 tuuman) tai 43,2 cm:n (17 tuuman) näyttö ja muokkaa se intuitiivisella ja tutulla projektiopohjaisella kosketustekniikalla tai joustavilla resistiivisen kosketusnäytön siirtymisominaisuuksilla. Lisää tyylikäs käyttäjää päin suunnattu näyttö. 26,4 cm:n (10,4 tuuman) HP RP7 CFD -näyttö (B0T22AV) sopii ihanteellisesti lisämainostukseen ja myynnin edistämiseen. HP RP7 VFD -asiakasnäyttö (B0T26AV) tarjoaa helposti luettavat hinnat ja tuotetiedot.

Sisältöä ja tyylikkyyttä

HP RP7 sopii myös ympäristöihin, joissa lämpötila on jopa 40 °C. Teräskotelon, sisäisen valvonnan, hälytysten sekä ympäristö- ja iskutestauksen ansiosta näyttö kestää pitkään jälleenmyyntiympäristöissä. Koko ratkaisulle kolmen vuoden takaa.