+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

Tarratulostimet

 

Haluamme tarjota sinulle alan johtavien valmistajien tarratulostusratkaisuja, joten olemme valinneet Citizenin, Intermecin ja Zebran tulostimia valikoimaamme.

Valitse tulostin käyttötarpeesi mukaan:

 

Lämpötulostin on sopivin ratkaisu silloin kun tarran viivakoodin ei tarvitse kestää pitkää aikaa. Tällaisia tarroja käytetään yleisesti esimerkiksi kauppojen punnituspisteillä. Tässä tulostusmuodossa käytetään lämmölle herkkää tarraa, joka reagoi tulostimen lämpöpään tuottamaan lämpöön.

Lämpösiirtotulostimessa tulostusjälki siirtyy lämpenevän värinauhan vahasta tarramateriaaliin. Tämän vuoksi tarra kestää lämpötulostimella tulostettua tarraa paremmin vaativia olosuhteita, kuten hankausta ja valon rasitusta.

RFID (Radio Frequency Identification) hyödyntää radioaaltoja tiedonsiirrossa. RFID-tulostin ja -lukija ovat laitteita, joilla tunnisteen sisältö voidaan kirjoittaa ja lukea ilman että kohteeseen on kosketusta tai edes näköyhteyttä.

Pro Componentin verkkokaupasta tilaat kumppaninamme helposti ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tarjolla on laaja ja monipuolinen tuotevalikoima