+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

Uusi HP ElitePOS on pitkäikäinen, monipuolinen ja suorituskykyinen vähittäismyyntijärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti kaiken vähittäismyynnin sekä hotelli- ja ravintola-alan tarpeisiin. Turvallinen ja joustava tulevaisuuden ratkaisu, jossa on kiinnitetty erityisesti huomiota turvallisuuteen, monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin, käyttömukavuuteen sekä moderniin muotoiluun.

 

 

 

Koe tulevaisuuden vähittäismyynti

Rakenna juuri yrityksesi tarpeisiin sopiva myyntiratkaisu: monipuolinen lisälaitevalikoima ja moderni muotoilu. Virtaviivainen, nykyaikainen ja tarpeisiisi mukautuva.

 

Suojaa data, suojele asiakkaitasi

Tämän päivän liiketoiminta vaatii hyvää tietoturvaa. HP ElitePOS turvaa datasi, laitteesi ja pitää asiakkaasi tiedot turvassa.

 

Houkutteleva ja helppokäyttöinen

Suunniteltu toimimaan missä tahansa vähittäismyyntitilassa. Monipuoliset lisälaitteet. Rakenna yrityksellesi sopiva ratkaisu kassapalveluihin, interaktiiviseen käyttöön tai itsepalveluun. Vauhdita bisnestäsi, tuota sisältöä ja paranna asiakaskokemusta.

 

Optimoi myyntitilasi tyylillä

Valitse tyylikäs, joustava myyntiratkaisu. Täydennä HP ElitePOS tyylikkäällä telineellä, magneettijuovan lukijalla, viivakoodiskannerilla, asiakasnäytöillä ja kuittitulostimilla.

Lue lisää

 

Haluatko lisätietoja tai esittelyn?
Ota yhteyttä myyntiimme, p.020 779 8888, info@procomponent.fi