+358 20 779 8888 info@procomponent.fi

Monipuolisuutta yrityksesi tarpeisiin

Paranna asiakaskokemusta ja lisää toimintatehokkuutta HP MX12 -jälleenmyyntiratkaisulla, joka sisältää yritysluokan Windows-tabletin (Win 10 Pro 64), jälleenmyyntikotelon ja telakointiaseman.

Käytä sulavalinjaista, pienikokoista, kiinteää myyntipisteratkaisua. Kiinnitä oheislaitteita HP Retail -laajennustelakkaan tai poista telakointi ja siirry tarvittaessa kannettavaan

Pidä yrityksesi ja asiakkaasi liikkeessä

Hoida yrityksesi kaikki päivittäiset tehtävät inventoinnista kauppojen solmimiseen HP Pro x2 612:n tehokkaan Intel®-prosessorin avulla. Suuri 30,48 cm:n (12″) näyttö edistää tuottavuutta näyttämällä kaikki tarvittavat tiedot samanaikaisesti..

Pienikokoinen
Hyödynnä kaikki käytettävissä oleva pöytätila pienikokoisella ratkaisulla, joka vie erittäin vähän tilaa ja jonka korkeutta ja kallistusta voi kuitenkin säätää kaksisaranaisen varren avulla miellyttävän työskentelyn takaamiseksi. Sisäinen virtalähde auttaa pitämään työtilan siistinä.

Turvallinen ratkaisu kriittisille tiedoille
Sormenjälki- ja älykortinlukijat sekä HP Sure Start ja Dynamic Protection, joka suojaa tablettia BIOS-hyökkäyksiltä ja auttaa havaitsemaan niitä ja palautumaan niistä

Mobilisoi liiketoimintasi
Kiinnitä muun valmistajan mobiilimaksulaite kotelon taakse, niin voit hyväksyä maksutapahtumia missä tahansa. Lataat tabletin USB-portista kestävän HP Retail Case 12 -kotelon kautta.

Lue lisää